Aldrig för sent att ta körkort

Många väljer att ta körkort så fort de fyller 18 år just för att det är bra att ha både i vardagslivet och på cv:t. Utan körkort blir man väldigt begränsad men det är aldrig för sent att ta körkort. Det viktiga är att ha en körskola och lärare som är kunniga inom ämnet och som lägger ner tid och passion på att eleverna ska lyckas.

Ta vilken typ av körkort du vill
http://www.krekolas.se/ får du personal och körlärare som har över 100 års erfarenhet tillsammans. Här får du all den kunskap du behöver för att klara av att ta ditt körkort. Du hittar olika typer av utbildningar som mc-körkort, bilkörkort, taxiförarlegitimation, BE, utökad B-behörighet samt mopedutbildning både A och B klass.

Intensivkurs och e-handel
Du som elev på körskolan kan välja att få antingen traditionell utbildning med en förare eller intensivkurs. Intensivkurserna startar varje helgfri måndag och du kan även köpa material och böcker via skolans e-handel som du hittar på hemsidan. För bokning av kurser samt för att plugga teori får du ett inloggningsnamn och lösenord. Detta gör att du kan göra det teoretiska på nätet samt plugga hur mycket du vill.