Att förlora en medmänniska

Att förlora en medmänniska är aldrig lätt och därför behöver man all hjälp och stöd som man kan få. Det finns flera begravningsbyråer Eskilstuna där du får hjälp med begravningar och även allt som är runtomkring detta. De erbjuder alternativ i form av en enkel begravning eller en traditionell rådgivning. Du får även råd och hjälp med juridik, dödsannonser, minnesrum och minnesstunder.

Att ordna med en begravning
Allmänna Begravningsbyrån har sin bas i Örebro med en lång erfarenhet inom branschen då den har funnits sedan år 1992. Trots att den är belägen i Örebro går det att ordna med hembesök till närliggande ort och stad om så önskas. Att inte vara som alla andra är viktigt och därför är priset lägre än hos de övriga begravningsbyråerna. Välj mellan att ha en enkel begravning eller en traditionell rådgivning som innebär att du får en rådgivare som ger tips och idéer till en mer personlig begravning.

Boka
För bokning och kontakt går det bra att ringa in då det är jour dygnet runt. Vare sig du behöver stöd och hjälp nattetid eller dagtid kan du alltid ringa in. E-post går även det bra och mailadresserna hittar du på hemsidan. Du finner där även nummer till de två specialister som jobbar på byrån och på så sätt kan du få hjälp och råd snabbt.