Reklampennor med tryck

Ett av de bästa sätten att få ut ert företag till massorna är via reklampennor med tryck. De flesta av oss använder reklampennor varje dag och det är ganska vanligt att de följer med hem i väskan eller i fickan utan att vi ens tänker på det.

Tips gällande reklampennor
För att vara på den säkra sidan kan man se till att ha lite roligare pennor i olika färger så att man tar just er penna. Pennor använder vi ju som sagt mest hela tiden och att se ett visst företags namn på pennan när vi skriver gör definitivt att vi lägger loggan och namnet på minnet. På sajter som http://www.tsreklam.se/kategori/profilprodukter/pennor-med-tryck/reklampennor/ kan man enkelt beställa sina reklampennor med tryck.

Nya kunder
Klassiker som reklampennor används ju som sagt dagligen av människor på alla möjliga och omöjliga plaster runt om i landet vilket gör att personer som du inte alls tänkt på som en person i just er målgrupp kan få upp ögonen för ert företag och bli en ny kund.

Olika sorter för olika ändamål
Det finns många olika sorters reklampennor med tryck att välja mellan, Man kan beställa olika pennor och dela ut vid olika tillfällen så att de passar in på bästa sätt. De billigare varianterna kanske man inte vill dela ut till möjliga storkunder eller anställda, medan man däremot kan ha dem liggande lite varstans på andra platser. De lite mindre exklusiva varianterna kan man se till att dela ut vid mässor och vid andra dylika tillfällen.

Sätt färg på tillvaron
Som nämnt ovan kan det vara kul att ha lite olika färger på era pennor då detta tilltalar ögat mer än de vanliga blå och svarta. Beroende av hur er logga ser ut så kan ni anpassa pennorna så att de blir så snygga som möjligt. Var inte rädda för att våga er på lite galna färger då detta som sagt fångar uppmärksamhet.